VOEDING

Gezonde voeding en voldoende bewegen…..Een prachtige slogan waarvan wij weten dat dit zal bijdragen aan een gezond leven. In welke mate lukt dat voor jou?
Bewust eten en bewust bewegen gaat nog een stapje verder; weten wat je in je mond stopt en hoe dit wel of niet bijdraagt aan een gezond leven en daarnaast bewust bewegen waarbij je geen klachten krijgt maar juist laat verdwijnen. Het lijkt makkelijk, het valt in de praktijk niet mee.

In onze maatschappij , waar over het algemeen veel van ons wordt gevraagd is dit niet gemakkelijk te realiseren, echter je gezondheid is het meest belangrijk in je leven en dus moet je er iets voor doen en mogelijk ook voor laten.

Als gezondheidsfreak die gek is van bewegen weet ik hoe moeilijk het is om deze doelen te behalen, het vergt inzet, bewustzijn, energie, aandacht en tijd. Maar ik verzeker jou dat het jou heel veel oplevert: Een fit lijf, voldoende energie, minder stress, balans kunnen voelen en ervaren en klachten die afnemen of geheel verdwijnen.

Wil jij graag een traject volgen waarin bewuste voeding en bewust bewegen prioriteit heeft en jij er de voordelen van ontvangt? Neem dan contact met mij op. Ik lever graag maatwerk, ga in detail en ga voor jou hoogst haalbare doelen. Deze doelen en jouw investering bespreken wij In een gratis intake gesprek.

Heb je nu reeds vragen? Mail deze dan naar info@masterpilates.nl Wil jij graag een intake plannen mail of bel 06-53513521

Henriet van Dalen- Egbertzen
Orthomoleculair voedingsadviseur

.