MASTER PILATES OPLEIDING LEVEL 2

Verdiep jouw kennis

als pilatesdocent

MASTER PILATES OPLEIDING LEVEL 2

Wil jij nóg meer inzicht en verdieping in pilates? Vergroot jouw expertise en help (chronische) klachten verminderen. Wacht niet langer en meld je aan voor master pilates opleiding level 2 en breid jouw pilatesexpertise uit!

Wat houdt de opleiding Master Pilates level 2 in?

Deze verdiepende pilatesopleiding level 2 biedt jou een uitgebreider scala aan oefeningen én zorgt voor meer diepgang in de pilatestraining. Je verdiept je in het bewegingspatroon van je klanten, waardoor je effectiever inspeelt op eventuele klachten. Tijdens de pilatesopleiding level 2 leer je alle pre-pilates oefeningen, net zoals de verbale én non-verbale cueing technieken. De opleiding tot pilatesdocent level 2 is zowel theoretisch als praktisch. Na het behalen van de theorie- en praktijktoets ontvang je hét certificaat tot pilatesdocent level 2.

Wat leer je in de opleiding Master Pilates level 2?

Het doel van de pilatesopleiding level 2 is om jou nóg meer te specificeren in het vak van pilatesdocent én daarbij alle toebehorende aspecten aan te leren. Hierbij kun je denken aan:

  • Het uitbreiden van jouw anatomische kennis: tijdens de training breid je jouw kennis van anatomie uit, waardoor je meer weet over het menselijk lichaam. Hierdoor begrijp jij beter welke spieren intensief gebruikt worden bij pilates én hoe verschillende spieren samenwerken als één geheel.
  • Het op maat begeleiden van mensen met (chronische) klachten: je leert hoe je mensen op maat effectief begeleidt.
  • Het in staat zijn te differentiëren in de training: je weet hoe je uitdagende, effectieve en veilige pilatestrainingen aanbiedt.
  • Het beheersen van alle pilates fundamentals: gedurende de opleiding leer je de fundamentals (principes) die bij pilates horen. Door deze zes principes toe te passen geef jij mensen dé meest effectieve manier les.
  • Het afsluiten van de pilatesopleiding: de pilatesopleiding level 2 sluit je af met een case. Hierbij geef je personal pilatestraining aan iemand met een specifieke klacht. Je kunt theoretisch onderbouwen waarom je bepaalde keuzes maakt.

Waar en wanneer volg je de master pilates opleiding level 2?

Locatie pilatesopleiding Zwolle

Onze verdiepende pilatesopleiding level 2 wordt gehouden op onze locatie in Zwolle, aan de Dokter Stolteweg 60 in Zwolle.

Planning opleiding pilatesdocent

De trainingen vinden plaats op de zondagen 13 en 20 okt en 10 nov. De lesdagen voor de pilatesopleiding level 2 beginnen om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur.

Bereikbaarheid Master Pilates Zwolle

Onze locatie in Zwolle gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Als je met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid recht voor het gebouw.

Voor wie is de pilates opleiding level 2 geschikt?

Om de pilates opleiding level 2 te volgen, is het vereist dat je in het bezit bent van het certificaat voor Klassiek Master Pilates Level 1. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die deze certificering heeft behaald!

Let op! Voor onze pilates opleiding level 2 hebben wij maximaal 8 plekken beschikbaar. Wil jij jouw expertise voor pilates uitbreiden? Wacht niet langer en meld je aan!

Wie geeft de pilates opleiding level 2?

De pilatesopleiding level 2 wordt aangeboden door Henriët van Dalen. Met meer dan 20 jaar aan ervaring is zij een echte pilatesexpert. Henriët traint de onder andere selectie van PEC Zwolle en heeft daarnaast veel ervaring met het trainen bij (chronische) klachten. De lessen van Henriët zijn op hoog niveau.

Investering Master Pilates opleiding level 2

De investering in de verdiepende opleiding tot pilatesdocent bedraagt €695,- en is inclusief studiemateriaal, koffie, thee en snacks. De opleiding tot pilatesdocent level 2 gaat door bij 5 personen.

< terug naar opleidingsoverzicht