Master Pilates

MASTER YOUR
HEALTH

Dalfsen

MASTER PILATES DALFSEN

HIGH CLASS PILATES TRAININGEN OP MAAT

Door regelmatig pilates te beoefenen krijg je een sterker en flexibeler lichaam dat de wereld aan kan. Wij helpen je graag met persoonlijke aandacht.

Daarom werken wij in kleine groepen (maximaal 4 per les) of geven wij privé training.

MASTER YOUR
CORE

Een sterker en soepeler lichaam en geest is het mooiste cadeau wat je jezelf en anderen kunt geven.

werk aan een flexibel lichaam met Master Pilates

EEN FLEXIBEL LICHAAM

Krijg sterkere spieren met Master Pilates

STERKE SPIEREN

Wordt meer bewust van je ademhaling met Master Pilates

BEWUSTE ADEMHALING

Een gezond lichaam met Master Pilates

EEN GEZOND LICHAAM


MASTER PILATES IN DE TRAININGEN WERKEN WE MET: REFORMER – MAT – EXO-CHAIR

Reformer

Deze door Joseph Pilates ontworpen apparatuur zorgt ervoor dat het lichaam extra wordt uitgedaagd en ondersteuning biedt waar nodig.

Het resultaat is een dynamisch en evenwichtig spiergebruik.

Mat

De pilates matles kent 7 basis principes van waaruit we werken; core, centering, coördinatie, concentratie, ademhaling, precisie en flow.

Vanuit de ‘core’ versterken we onze dieper gelegen spieren.

Exo-chair

De chair onthult meedogenloos waar disbalans en zwakheden zich bevinden in het lichaam. Door de oefeningen op maat sneller in evenwicht gebracht.

Een uitdaging in kracht en controle. Intensief en fun tegelijk!

‘Ik ben serieus van mening: Dit is echt de manier om dit te doen!’

Martin de Visser

Doelgroep trainingen

Pilates voor topsporters

Als topsporter wil je het hoogst haalbare uit je lichaam halen; presteren op de top van je kunnen zonder blessures?

Daar heeft Master Pilates een programma voor gemaakt waar succesvol mee wordt gewerkt.

Bijscholing voor docenten

Specifieke doelgroepen: Zwangerschap

Ben jij Pilates docent, heb jij de basis Pilates opleiding gevolgd en ben je toe aan nieuwe uitdagingen, dan kun je veel leren van deze workshopdagen Pilates en Zwangerschap

Workshops

03
feb

Van hard werken naar hart

Deze workshop wordt gegeven door Jort van Ast. Mindfulnesstrainer | adem- en ontspanningstherapeut volgens methode van Dixhoorn | kranio sacraal therapeut i.o.

Datum: Vrijdag 3 feb 13.30 – 15.00 uur
Locatie: Master Pilates Zwolle, dokter Stolteweg 60
Vergoeding: € 25,00

26
feb

Care voor borstkanker herstel

In de jaren dat workshopleider Ellen Meijer uit Amsterdam les geeft heeft zij vele vrouwen mogen trainen in het herstelproces na borstkanker.

Het is duidelijk dat Pilates- en Yoga oefeningen en myofasciale release technieken iets kunnen brengen in en rondom het herstelproces.

Datum: Zondag 26 feb 12.30 – 14.30 uur
Locatie: Master Pilates Zwolle, dokter Stolteweg 60
Vergoeding: € 35,00 (incl. koffie / thee)

26
feb

Soepele sterke schouders

Deze workshop wordt gegeven door Ellen Meijer uit Amsterdam. Ellen is Pilates docente en heeft veel
ervaring met herstel na pijn. Zij heeft haar Myofasciale massage opgezet en helpt hier mensen mee weer pijnvrij te bewegen.

Datum: Zondag 26 feb 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Master Pilates Zwolle, dokter Stolteweg 60
Vergoeding: 35 euro (incl. thee / koffie)

DOCENTEN

HENRIËT VAN DALEN

Als  fitte vijftigplusser, eigenaar van twee mooie studio’s heb ik een missie: mensen fit en gezond houden. Het lichaam fysiek en mentaal in balans brengen zoals ik dat zelf dagelijks als onderhoud voor mijn eigen lichaam uitvoer.

Als sportinstructeur dacht ik superfit te zijn. Toch had ik behoorlijk last van mijn onderrug. Op een gegeven moment dacht ik dat dit er simpelweg bij hoorde, tot ik Pilates ontdekte. Nog nooit had ik spieren gevoeld die simpelweg onderdeel van mijn lichaam waren. Wat een lichaamsbeheersing zag ik bij andere mensen die dit reeds langer beoefenden. Vanaf dat moment was ik om en ging ik direct een opleiding volgen. Na deze opleiding volgden er nog vele en inmiddels beoefen ik deze methode al meer dan 14 jaar en ben ik volledig overtuigd van de positieve effecten op je lichaam waaronder je houding, sportprestaties, verminderen van rug-nek en schouderklachten, stressreductie middels lichaamsbewustzijn etc.

Ik zie het dagelijks en het geeft mij enorm veel stimulans om door te gaan en onze gezondheid te verbeteren. Door meer dan simpelweg te sporten; door bewust te gaan bewegen, dat doe je met Pilates. Het is topsport en je krijgt er een gezond en geweldig lichaam voor terug!

JANIEK BACKERS

Vanaf 2005 ontdekte ik voor het eerst Pilates en vanaf dat moment wist ik meteen dat ik daar mee verder wilde. Ik vond het interessant om een training te doen waarin je zo in precisie werkt. Pilates trainingen hebben mij in die tijd geholpen het uiterste te halen uit de andere sporten die ik toen beoefende. Ik ben opgeleid als PPC1 docente; dat betekent dat ik mat en apparatuur lessen kan geven Nog steeds wil ik meer te weten en voelen over Pilates en graag mijn kennis overbrengen aan de deelnemers tijdens de Pilates trainingen.

Pilates is een nooit eindigende leer- en ontdekkingsroute en dat maakt dat het nooit saai wordt om te volgen en om te geven als trainer. 

Je begint met het begrijpen van de grove bewegingspatronen en de basis van Pilates, door te blijven oefenen zal je de uitvoering kunnen verfijnen en brengt het je naar een grotere verbinding met je bewustzijn.

Ik ben zo enthousiast dat wij ook thuis met ons gezin regelmatig een workout doen!

CONTACT

Goldkampstraat 41-3 | 7722 RN Dalfsen | 06-53513521 | info@masterpilates.nl