MASTER YOUR
SKILLS

MASTER PILATES VOOR TOPSPORTERS

Versterk je zwakke schakel(s) en train om zowel fysiek als mentaal sterker en weerbaarder te worden

Als topsporter wil je het hoogst haalbare uit je lichaam halen; presteren op de top van je kunnen zonder blessures! Daar heeft Master Pilates een programma voor gemaakt waar succesvol mee wordt gewerkt.

Interview met Henriët van Dalen – Eigenaar Master Pilates
Kostas Lamprou over Pilates – Doelman Willem II

Bij Pilates werk je aan de zwakste schakel in het lichaam en stuur je het hele lichaam aan volgens vijf elementen: concentratie, coördinatie, core, ademhaling en precisie. Bij Studio Pilates Zwolle zien we het lichaam als geheel en leggen we graag de vinger op de zogenaamde zere plek. Als topsporter weet je als geen ander wanneer je werkt aan je zwakste schakel, je een nog hogere belasting aankunt en minder vatbaar bent voor blessures.

Pilates is een echte body én mind work-out. Pilates kalmeert je geest en zorgt voor de juiste focus; een zeer belangrijk onderdeel wanneer je topsport beoefent.

Daarnaast zie we in de praktijk dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn en dat is belangrijk, je leert je lichaam beter kennen, Pilates wordt daarom bij topsporters gezien als een aanvullend programma op de dagelijkse routine.

Jasper Schendelaar over Pilates – Doelman PEC Zwolle
Siemen Voet over Pilates – Centrale verdediger Bratislava

Voor meer info, tarieven en het maken van een afspraak;
stuur een mail naar info@masterpilates.nl of bel met 06-53513521 (Henriët)